Velkommen

Home »  Ikke kategoriseret »  Velkommen

On november 9, 2009, Posted by , In Ikke kategoriseret, With Kommentarer slået fra

HN Byg og Montage ApS er en tømrervirksomhed med mange års erfaring med såvel tømrerentrepriser som totalentrepriser. Virksomheden har aktiviteter i hele Danmark og beskæftiger sig med såvel nybyggeri som renoveringsopgaver.

Under punktet referencer ses eksempler på nogle af vore mange projekter. Vi arbejder bredt med alle byggeopgaver som industri, bolig, kontor og skoler. Virksomheden forfølger dog til stadighed vækst og udvikling indenfor større totalentrepriser og har de seneste år udvidet antallet af byggeledere for at kunne håndtere såvel ledelse og styring af totalentrepriser.

Værdierne, som gennemsyrer virksomhedens aktiviteter og holdninger er:

” til stadighed at levere kvalitet til rette tid og pris
og at udvikle løsninger med afsæt i kundens behov og ønsker”


HN Byg og Montage har i øjeblikket en del opgaver igang, bl.a. renoverer og tilbygger vi på Valsgaard Skole. Byggeriet skal være klar til skoleåret 2012/13, billedet herunder er fra byggeriet fredag den 27/1 2012.

forside